duminică, 30 iunie 2013

Preferatele lunii iunie


Luna trecută eram în țară și nu am mai apucat să vă scriu acest tip de postare, dar am zis că nu las să mai treacă și luna aceasta fără a vă arăta câteva dintre preferatele mele la momentul actual. 


- crema de corp cu cocos de la Yves Rocher e minunată, lejeră și parfumată fin. Se absoarbe excelent, textura e mai mult de lapte de corp. Mie mi se pare suficient de hidratantă, dar pentru o piele foarte uscată probabil că nu ar fi ideală.

- loțiunea micelară Absolue Douceur sau Sublime Soft de la L'oréal o am de nici două săptămâni și îmi place foarte mult. O să îi fac un review dacă voi simți nevoia după ce o termin, dar nu văd ce ar putea să se schimbe în privința părerii asupra ei. Curăță foarte bine, nu are iritanți și prețul e avantajos. Până în 5 euro.

- tonerul Skin Balancing de la Paula's Choice îl am din toamnă și a fost neașteptat de spornic. Eu consum produsele foarte repede în general, dar uite o excepție. Cred, totuși, că îl termin în luna iulie. L-am folosit în unele seri doar pe el, fără cremă hidratantă. Am ceva probleme cu tenul în ultima vreme, din cauza unor produse pentru protecție solară și am minimizat numărul produselor din rutina de îngrijire. Acest produs a fost indispensabil în iunie. 

- uleiul de păr de la Syoss l-am luat din curiozitate și nevoie în același timp. Îmi spusese de el Georgia când ne-am întâlnit în România și mi-a rămas în minte. Miroase foarte bine, încă nu am identificat notele exact. E foarte fain, o să vă povestesc mai încolo mai multe. 


Ce repede a trecut luna aceasta, nu-i așa? Și...deja a trecut jumătate de an, incredibil! Însă mă bucur din plin de această perioadă, mai ales că am prins și câteva zile călduroase, superbe. Chiar acum scriu aceste rânduri de pe șezlong, pe terasa casei mamei mele, înconjurată de verdeață, flori, soare și cer senin. Nici vântul nu a bătut azi, o minunăție de vreme! Vara e anotimpul meu preferat! 

Și de mâine începe luna iulie și apoi vine august și ziua mea cu ea. Încă un an la numărătoare. How the time flies!

Să aveți o vară minunată în continuare, dragelor!

5 comentarii:

Julie spunea...

Wow, dar ce vreme frumoasa, foarte bine ca profiti de ea.

Si eu mi-am lua micelara L'Oreal, sper sa-mi placa si mie desi, daca as fi stat in Franta, nu cred ca as renunta la Sensibio, la cum au ei oferte de 1+1 la 500 ml. :D Dar, de fapt, daca as sta in Franta, ar fi atatea tentaii la cum sunt ei inebuniti dupa lotiuni micelare :))

Pup :*

Milena spunea...

@Sihaya: da, chiar e neasteptat de frumoasa vremea, profitam cat putem de ea.
ofertele Sensibio sunt intr-adevar bune, dar am zis sa ii dau o sansa si asteia de la L'oreal si imi place foarte mult! ca pret e mai convenabila daca nu ai drum prin farmacii ok, ca na, si aici sunt farmacii foarte scumpe si unele mai convenabile. astept si parerea ta despre micelara asta, te pup!

Georgia spunea...

Ce ma bucur ca ai parte de vreme frumoasa, draga mea! :)
Ma bucur ca iti place uleiul Syoss, il am pe lista si abia astept sa termin micul "stoc" de acasa.
Te imbratisez!

Milena spunea...

@Georgia: multumesc! sper sa iti placa uleiul daca il incerci. hugs si o luna minunata!

bydee-make-up spunea...

Lotiunea micelara ma tenteaza si pe mine.
Oscilez intre L'oreal si Sensibio. :)
Pupici

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...