luni, 30 ianuarie 2012

Review - Paula's Choice Resist Moisturizers



Am decis să fac un review 2 în 1, ca să zic așa, pentru că aceste două creme mi se par ideale pentru tenul mixt, chiar și cu tendințe acneice. Cred că Resist Barrier Repair Moisturizer ar fi excelentă pentru timpul iernii, în timp ce Resist Skin Hydrator ideală pentru vară.

Voi spune câte ceva despre fiecare produs în parte, iar apoi le voi trata împreună. Astfel, prima cremă hidratantă încercată de la Paula' Choice a fost Resist Barrier Repair Moisturizer. Detaliile producătorilor despre aceasta le găsiți aici.
                                         
                                           Resist Barrier Repair Moisturizer


- textură: cremă de culoare albă, densă, absorbită ușor;
- cum am folosit-o: drept cremă hidratantă seara, în jurul ochilor și pe tot restul tenului, după câteva minute de la aplicarea exfoliantului chimic cu BHA 1%. La ochi o aplicam deasupra serumului din aceeași gamă.
- efecte: hidratare intensă, fără a încărca sau îngreuna fața. Pe vremea aceea aveam tenul gras mai mult decât mixt și cu toate acestea nu mi-a cauzat coșuri sau puncte negre (în plus față de ce aveam). Am observat de asemenea un efect calmant la nivelul pielii, eu având tendințe oarecum pronunțate de rozacee pe obraji.
- cantitate și preț: 50 de ml, preț actual 27, 50 de euro. Când am achiziționat-o eu era cu un euro și puțin mai ieftin cred.
- de unde poate fi achiziționată: de aici.



Să trecem la Resist Skin Hydrator, o cremă pe care mi-am dorit-o extrem de mult și care, în ciuda unui minus major aș spune, nu m-a dezamăgit până la urmă.

                                                 
                                                          Resist Skin Hydrator

- textură: în afara serumurilor PC încercate până acum, a căror textură este my all time favorite, aș spune că are cea mai faină textură pe care am întâlnit-o până acum la o cremă hidratantă. De culoare alb cu reflexii parcă roz - subiectivitate maximă aici și destul de irelevant ca info, această cremă este densă, grea și totuși extreeeem de ușoară, se absoarbe instantaneu și e ceva între cremă-loțiune-gel. Parcă se metamorfozează pe drumul din tub spre ten.
- cum am folosit-o: în fiecare seară, după exfoliantul chimic, pe toată fața, inclusiv în jurul ochilor.
- efecte: hidratare bună, a satisfăcut nevoile tenului meu mixt. Efecte minunate mai ales în privința uniformizării culorii tenului și a petelor etc., ce mai aveam eu urme pe fața. În plus, a redus drastic roșeața din obraji și acum pot aplica doar un strat fin de pudră când ies afară din casă, nu simt nevoia să acopăr cu fond de ten și tot tacâmul. Efectele s-au menținut și după ce am încetat utilizarea, între timp mai am doar câteva pete care știu că vor trece în timp - așa sunt eu, încrezătoare.
- cantitate: 50 de ml la același preț precum crema de mai sus - 27, 50 de euro.
- de unde poate fi achiziționată: același site PC.


Și acum, concluziile:
- ambele creme m-au ținut foarte puțin pentru cât de spornice sunt alte produse PC - serumurile au 30 de ml și cel Resist m-a ținut 5 luni, pe când aceste creme în jur de 2 luni jumătate fiecare (concret, Resist Barrier Repair Moisturizer m-a ținut de pe 31 mai până pe 18 august, iar Resist Skin Hydrator de pe 20 august până pe 15 noiembrie).
- problema principală a acestor produse este ambalajul din punctul meu de vedere. De tip tub, este într-adevăr eficient în păstrarea calităților produselor, însă se înțepenește și merge în gol pompița, nu poți ști niciodată cât produs mai ai. La un moment dat am deșurubat tubul și am scos muult produs cu bețișoare de urechi. Din cauza acestei probleme nu am recumpărat încă produsele, în ciuda efectelor lor minunate asupra pielii mele, ci m-am orientat către testarea altor game - în coletul PC care e pe drum am comandat crema hidratantă Hydralight Moisture-Infusing în format full-size, comandând și mostre din cremele hidratante fără SPF Moisture Boost Hydrating Treatment, Skin Recovery și Skin Balancing. Dacă nu voi găsi printre ele una care să-mi satisfacă nevoile tenului probabil că mă voi reîndrepta către Resist.
- textura primei creme analizate mai sus este mai grea decât a celei de-a doua creme, însă ambele sunt absorbite ușor la nivelul pielii.
- ambele fac ceea ce promit, iar personal, dacă ar fi să le recumpăr, aș folosi, așa cum am spus și în începutul articolului, prima cremă iarna și pe a doua vara.
- per total, le recomand, întrucât în ciuda problemelor cu pompițele, au efecte extraordinare asupra tenului și merită încercate.

Ați încercat vreuna din aceste creme sau altele din gama Paula's Choice? Ce impresii v-au făcut?



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...